Бизнес SMS-рассылка по всей Украине и за рубеж
как эффективный инструмент мобильного маркетинга!
100% операторов! GSM-платформа!



Логин:
Пароль:
Новости рынка
З Днем Незалежності України!
24.08.2023
Как вести себя в карантин? Что делать бизнесу?
19.04.2020
Как удержать клиентов в период карантина
05.04.2020
С новым 2020! 4G, продажа Vodafone и 5G — основные тренды
31.12.2019
Киевстар, Vodafone и lifecell начали тестировать перенос номера
03.02.2019
Сколько стоит пользоваться 4G интернетом в Украине
27.04.2018

Суд повідомлятиме SMS-повідомленнями учасників судового процесу.


SMS Centre Ukraine (БИЗНЕС СМС РАССЫЛКА - VIP УРОВНЯ, ОТ 50 SMS в секунду!)
Заступник голови Апеляційного суду області Ігор Ваврів і голова Апеляційного суду області Володимир Бабенко.

Апеляційний суд Черкаської області повідомлятиме SMS-повідомленнями учасників судового процесу про дату, час та місце проведення судових засідань.

Про це журналістам повідомив голова Апеляційного суду області Володимир Бабенко.

- Дозвіл на отримання таких повідомлень ми будемо запитувати в учасників процесу. Але такий спосіб отримання передбачений чинним законодавством. Це значно скорочує час отримання. Якщо учасник судового процесу не отримує SMS-повідомлення, суд дублюватиме повідомлення поштою, – уточнив Бабенко.

За словами голови суду, відправлення SMS-повідомлень значно скоротить витрати суду, а також заощадить час. Адже одне поштове відправлення зараз коштує для суду 10 гривень, у той час як  SMS-повідомлення обходитимуться у копійки.

Минулого року працівники Апеляційного суду області розіслали 50 тисяч поштових повідомлень – рекомендованих листів. Володимир Бабенко переконаний, що це дуже багато, і вказує на неефективність паперових листів.

І хоча відправка SMS-повідомлень не позбавить працівників суду цілком паперової роботи, але суттєво скоротить її кількість. Повідомлення на мобільний телефон учасникам судового процесу надсилатимуться через комп’ютерну програму, яка також фіксуватиме, чи було відкрите таке повідомлення. Роздруківка із зазначенням часу отримання та відкриття повідомлення долучатиметься до справи. Також архів усіх звітів про доставку зберігатиме і SMS оператор.

Наразі технічна новація вже діє у деяких судах в інших областях, а на Черкащині Апеляційний суд стане першим, який застосує повідомлення на мобільний телефон. Обслуговування нової системи повідомлень обійдеться суду у 100 гривень на місяць.

Окрім SMS-розсилки, Апеляційний суд області долучився до проекту “Електронний суд”, що дає можливість зареєстрованим у ньому учасникам отримувати процесуальні документи у електронному вигляді, а повідомлення про чергове слухання справи отримувати на e-mail.

- Учасник судового процесу має погодитися на участь у системі «Електронний суд», і дати дозвіл на отримання документів. Проте люди інколи не поінформовані щодо цієї системи, тому вона не впроваджена одразу у всій Україні, – зазначає Бабенко.

Для отримання процесуальних документів у електронному вигляді необхідно:

1. Зареєструватися у системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (зареєструвати поштову скриньку електронного суду), яка розміщена на офіційному веб-порталі судової влади за адресою: mail.gov.ua

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів у електронному вигляді по конкретній справі, яку необхідно роздрукувати з офіційного веб-порталу судової влади у згаданому розділі. Процесуальні документи по відповідній справі у подальшому будуть надходити на електронну скриньку у домені mail.gov.ua.

Наразі система “Електронний суд” діє ще у 14 судах країни.

Ще одна новація, яку судді вже випробували – це судовий відеоконференцзв’язок. Таким чином вже навіть вдалося допитати свідка у справі, який знаходився у Росії.

http://provce.ck.ua
Новости компании
Instagram Business
30.09.2016
Привлекаем новых клиентов - обычное или тематическое размещение информации на партнерском ресурсе
SMS по базе Киевстар, Vodafon и lifecell
28.02.2015
Привлекаем новых клиентов! База подписчиков - 20 млн. Выборка: город/район/область, затраты в месяц, пол, возраст абонента - on-line просчет!
Международные SMS
31.01.2015
1,00 грн за SMS в Россию, и 2,00 грн за СМС в другие страны
E-mail рассылка
31.08.2013
Привлекаем новых клиентов! Доступна уникальная выборка: город/область, пол подписчика
День рождения клиента!
30.11.2009
Автоматические SMS с Днём рождения (ежедневно в 10.15)
Акция «Приведи друга»
30.09.2009
Получи 20% от суммы!