Бизнес SMS-рассылка по всей Украине и за рубеж
как эффективный инструмент мобильного маркетинга!
100% операторов! GSM-платформа!



Логин:
Пароль:
Новости рынка
З Днем Незалежності України!
24.08.2023
Как вести себя в карантин? Что делать бизнесу?
19.04.2020
Как удержать клиентов в период карантина
05.04.2020
С новым 2020! 4G, продажа Vodafone и 5G — основные тренды
31.12.2019
Киевстар, Vodafone и lifecell начали тестировать перенос номера
03.02.2019
Сколько стоит пользоваться 4G интернетом в Украине
27.04.2018

У Чернігові батьки за допомогою смс знатимуть, як їхні діти відвідують школу.


SMS Centre Ukraine (БИЗНЕС СМС РАССЫЛКА - VIP УРОВНЯ, ОТ 50 SMS в секунду!)З вересня школярі чернігівських навчальних закладів № 32 та № 29 обзаведуться електронними картками і їхні батьки контролюватимуть відвідуваність дітьми навчального закладу, пише ІА «Наголос».

 Подібна програма «Електронна картка учня» була розпочата в Києві майже п’ять років тому з метою забезпечення безпечних та комфортних умов здобуття освіти. Сьогодні за схемою карток «Юніор» від одного з комерційних банків працюють пілотні школи міст Дніпропетровська, Полтави, Одеси та Вінниці. Для чернігівців поки що це новина, для названих шкіл Чернігова — безкоштовний експеримент.

«Пропозиція банку передбачає те, що він бере на себе всі витрати з виготовлення карток, установки термінала (обслуговування) і, звісно, смс-повідомлення. Батьки не сплачують нічого, підступу тут ніякого немає», — розповіла директор школи № 32 Людмила Тарасюк.

Біля вхідних дверей у школу будуть розташовані два термінали (не турнікети), по яких, провівши карткою, буде можливо потрапити всередину чи вийти назовні. При кожному перетині дитини за карткою батьки отримуватимуть відповідне смс.

Серед позитивних моментів такого ноу-хау директор назвала призабуту профілактику шкідливих звичок учнів: «Гадаю, що перед тим, як виходити на перервах і десь курити, старшокласник подумає: чи варто це робити, адже його дії таким чином увагу привернуть обов’язково».

На думку начальника управління освіти міськради Володимира Купріяненка, головні плюси такої системи в іншому: «З приводу проекту я спілкувався з колегою (на аналогічній з ним посаді) з Вінниці, де в одній із гімназій проект діє 1,5 року і наразі до нього підключаються інші заклади. Мінусів він не називав, на відміну від зафіксованих позитивних моментів. По-перше, це корисна інформація для батьків про їхніх дітей, особливо молодших класів. По-друге, завдяки автоматизованій системі, від самого ранку адміністрація школи матиме об’єктивну інформацію про кількість присутніх і відсутніх. Тож ні черговим, ні комусь іншому відволікатися не доведеться», — зазначив він.

Чи не стануть, з появою пропускної системи в школі, утворюватися вранці черги? Знов-таки, спираючись на досвід Вінниці, можна передбачити, що з цим проблем не буде, там черг немає. Поцікавився В. Купріяненко у колег, чи не поміняв банк за півтора року свої позиції стосовно безкоштовної участі батьків. Але там все залишилось, як і було. «Проте, якщо почнуть з’являтися хоч якісь ознаки комерційності, підкреслюю, договори будуть розірвані», — сказав начальник управління освіти.

Інша річ, що карта-пропуск може стати й платіжною картою: батьки, за потреби, кластимуть на неї гроші, якими дитина буде розраховуватися в їдальні (у Вінниці така система працює частково). Про позитивний бік цього напрямку, скажімо, дисциплінованість чи неможливість купувати чіпси, газовану воду, сигарети й пиво, як і негативний, говорити поки що зарано, адже від розрахунку карткою в їдальні обидві школи поки що утримались. Можливо, це колись і станеться, але лише після громадських обговорень спільно з батьками і, знов-таки, на добровільних засадах.

«Поки що вирішили випробувати пропускну систему. Переважна більшість батьків поставилася до цього нормально, хоча ми на 100-відсотковому охопленні не наполягаємо», — каже В. Купріяненко. За його словами, спробувати варто, ретроградами бути ми завжди встигнемо.

http://www.nagolos.com.ua
Новости компании
Instagram Business
30.09.2016
Привлекаем новых клиентов - обычное или тематическое размещение информации на партнерском ресурсе
SMS по базе Киевстар, Vodafon и lifecell
28.02.2015
Привлекаем новых клиентов! База подписчиков - 20 млн. Выборка: город/район/область, затраты в месяц, пол, возраст абонента - on-line просчет!
Международные SMS
31.01.2015
1,00 грн за SMS в Россию, и 2,00 грн за СМС в другие страны
E-mail рассылка
31.08.2013
Привлекаем новых клиентов! Доступна уникальная выборка: город/область, пол подписчика
День рождения клиента!
30.11.2009
Автоматические SMS с Днём рождения (ежедневно в 10.15)
Акция «Приведи друга»
30.09.2009
Получи 20% от суммы!