Бизнес SMS-рассылка по всей Украине и за рубеж
как эффективный инструмент мобильного маркетинга!
100% операторов! GSM-платформа!



Логин:
Пароль:
Новости рынка
З Днем Незалежності України!
24.08.2023
Как вести себя в карантин? Что делать бизнесу?
19.04.2020
Как удержать клиентов в период карантина
05.04.2020
С новым 2020! 4G, продажа Vodafone и 5G — основные тренды
31.12.2019
Киевстар, Vodafone и lifecell начали тестировать перенос номера
03.02.2019
Сколько стоит пользоваться 4G интернетом в Украине
27.04.2018


Оператор мобільного зв’язку пропонує абонентам здійснювати платежі за допомогою телефону.


Нова інноваційна послуга «Мобільні гроші» дозволить абонентам компанії «Київстар» простіше оплачувати товари та послуги. Новинку черкаським, житомирським, а також чернігівським журналістам учора представили в конференц-залі Національної спілки журналістів України.

За допомогою телефону відтепер абоненти «Київстар» можуть сплачувати за комунальні послуги, Інтернет і телебачення, рахунки, штрафи, товари косметичних компаній, погашення кредитів, поповнення кредитних карт, переказ коштів та отримувати готівку.

За словами представника компанії «Київстар» Лесі Запорожець, яка працювала над розробкою новації, послуга – не тарифікується. У разі, якщо при сплаті за товари чи послуги стягується комісія, про це абонента попереджують перед здійсненням оплати.

SMS Centre Ukraine (БИЗНЕС СМС РАССЫЛКА - VIP УРОВНЯ, ОТ 50 SMS в секунду!)

Щоб здійснити платіж, потрібно зайти на сайт www.money.kyivstar.ua, де є перелік  послуг, за які можна заплатити. Слід ввести реквізити платежу, а також свій номер телефону.

– Крім оплати різних товарів та послуг, за допомогою цієї новинки можна швидко передавати кошти рідним, близьким, бізнес-партнерам. Я, наприклад, такою функцією часто користуюся. Перевага в тому, що для здійснення платежу потрібно знати лише номер телефону, – коментує Леся Запорожець. – Отримані на телефон кошти я можу перевести на банківську картку, а потім – зняти готівкою. Це можна зробити на тому ж сайті www.money.kyivstar.ua.

Перед здійсненням платежу абонент буде отримувати sms зі спеціальним паролем, який потрібно вводити на сайті. Це вбереже користувача від шахраїв.

– Також у кожного користувача є власний кабінет, де він може побачити та перевірити, які здійснював платежі. У ньому з кожної трансакції за необхідності він може роздрукувати чек. Доступ до кабінету захищається паролем з восьми цифр. Для користувача пароль також буде приходити у вигляді sms щоразу новий, коли абонент буде заходити у власний кабінет, – зазначає Леся Запорожець.

Максимальна сума одноразового платежу – одна тисяча гривень, а загальна сума платежів на місяць не повинна перевищувати десяти тисяч гривень.

Послуга була створена у партнерстві з фінансовою компанією «Контрактовий дім». На це пішло кілька років.

– На мою думку, сьогодні дуже важливо розвивати саме безготівкові платежі. Завдяки такій послузі у кожному селі чи містечку в будь-який час можна здійснити безготівковий переказ. Можна заплатити за квартиру чи Інтернет, не відвідуючи для цього відділення банку. Це економить час, – вважає директор з розвитку фінансової компанії «Контрактовий дім» Олексій Свирид.

Зараз фахівці працюють над тим, щоб послугою можна було користуватися без доступу до мережі Інтернет, використовуючи sms. На сьогодні компанія «Київстар» співпрацює вже з 300 торговцями, які надають можливість оплати товарів та послуг через «Мобільні гроші».

Найактивнішими користувачами послуги поки що є жителі Київщини та Західної України.

http://procherk.info
Новости компании
Instagram Business
30.09.2016
Привлекаем новых клиентов - обычное или тематическое размещение информации на партнерском ресурсе
SMS по базе Киевстар, Vodafon и lifecell
28.02.2015
Привлекаем новых клиентов! База подписчиков - 20 млн. Выборка: город/район/область, затраты в месяц, пол, возраст абонента - on-line просчет!
Международные SMS
31.01.2015
1,00 грн за SMS в Россию, и 2,00 грн за СМС в другие страны
E-mail рассылка
31.08.2013
Привлекаем новых клиентов! Доступна уникальная выборка: город/область, пол подписчика
День рождения клиента!
30.11.2009
Автоматические SMS с Днём рождения (ежедневно в 10.15)
Акция «Приведи друга»
30.09.2009
Получи 20% от суммы!